Ajankohtaista

Tervetuloa steinerpäiväkoti Tontuntupaan!

Varhaiskasvatukseen haetaan 26.2. – 25.3.2018 välisenä aikana. Yksityiset päiväkodit muuttuvat palvelusetelipäiväkodeiksi, joten haku ei tapahdu enää sähköisellä hakemuksella kaupungin varhaisaksvatuksen sivuilla. Tontuntuvan kotisivuilla www.tontuntupa.fi on oma linkki,jota kautta voitte täyttää lapsenne hakukaavakkeen,joka tulee meille suoraan sähköpostiin. Hakuajan päätyttyä otamme teihin yhteyttä, ja jos lapsenne saa meiltä varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan, täytämme yhdessä palvelusopimuksen, jonka jälkeen te voitte hakea palveluseteliä perheellenne. Voit kysyä myös esiopetuspaikkaa meiltä lapsellesi, siihen hakuaika jo oli aiemmin.

Päiväkodin johtaja, Minna Mansikka antaa mielellään lisätietoja joko puhelimitse 05-4516833 tai sähköpostilla steiner.paivakoti(a)tontuntupa.inet.fi.

 Nyt on ilmestynyt päiväkodin oma kirja; Soppaa ja Satua . Sitä voi tilata päiväkodilta tai tulla ostamaan sen meiltä. Kirja maksaa 20 euroa/kpl. Kirja sisältää herkullisia ruokareseptejä keittiöstämme, ja lisäksi kirjasta löydätte meidän tuttuja runoja, lauluja, tarinoita.