Ajankohtaista

Haku esiopetukseen tehdään sähköisesti Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatuksen verkkoasiointilinkin kautta. Pelkkä esiopetus on perheille ilmaista, sen lisäksi oleva varhaiskasvatus on maksullista kaikissa päiväkodeissa. Esiopeteuksen lisäksi olevaa varhaiskasvatusta tulee hakea perheen tarvitseman tuntivälyksen mukaisesti, siitä haku tulee tehdä suoraan päiväkotiimme, mutta esiopetushakemuksessa tulee olla maininta, että lapsi tarvitsee myös varhaiskasvatusta päiväkodistamme. Kysy lisää päiväkodin johtajalta!

Haku varhaiskasvatukseen:

Yksityiset päiväkodit ovat  palvelusetelipäiväkoteja, joten varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea Tontuntuvan omalla hakukaavakkeella. Tontuntuvan kotisivuilla on linkki, jossa on oma hakemuksemme, mutta tästä voit myös linkin kautta täyttää suoraan hakemuksen ja lähettää sen meille, kiitos!  Päivähoitohakemus

Jos lapsenne saa meiltä varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan, täytämme yhdessä palvelusopimuksen, jonka jälkeen te voitte hakea palveluseteliä kaupungilta perheelleenne. Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, mikäli meillä on vain vapaita hoitopaikkoja, pyrimme ottamaan lapsen varhaiskasvatukseen. Vielä on vapaana varhaiskasvatuspaikkoja 3-6-vuotiaille lapsille alkaen 1.8.2021. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Päiväkodin johtaja, Minna Mansikka, antaa mielellään lisätietoja: 05-4516833 tai 040-1457474                                                       sähköposti: steiner.paivakoti(a)tontuntupa.inet.fi.