Ajankohtaista

Jos lapsesi on menossa Steinerkouluun ja haluat lapsesi steinerpedagogiseen esiopetukseen, voit hakea lapsellesi esiopetuspaikkaa päiväkodistamme. Pelkkä esiopetus on perheille ilmaista, sen lisäksi oleva varhaiskasvatus on maksullista kaikissa päiväkodeissa.

Yksityiset päiväkodit muuttuivat 1.8.2018 palvelusetelipäiväkodeiksi, joten haku varhaiskasvatukseen ei tapahdu enää kaupungin varhaiskasvatuksen sivuilta( ainoastaan esiopetushaku on vielä tätä kautta). Tontuntuvan kotisivuilla on linkki, jossa on oma hakemuksemme, mutta tästä voit myös linkin kautta täyttää suoraan hakemuksen ja lähettää sen meille, kiitos!  Päivähoitohakemus

Hakemuksenne saavuttua, otamme teihin yhteyttä.  Jos lapsenne saa meiltä varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan, täytämme yhdessä palvelusopimuksen, jonka jälkeen te voitte hakea palveluseteliä kaupungilta perheelleenne. Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, toki paikkojen vaihtuvuus on aika niukkaa, yleensä vapautuu saman verran hoitopaikkoja, kuin eskareita on ollut ryhmässä ja he siirtyvät kouluun.

Päiväkodin johtaja, Minna Mansikka, antaa mielellään lisätietoja joko puhelimitse 05-4516833 tai sähköpostilla steiner.paivakoti(a)tontuntupa.inet.fi.