Ajankohtaista

Haku esiopetukseen:

Jos haluatte  steinerpedagogista esiopetusta ja lapsesi on myöhemmin menossa steinerkouluun, voitte hakea esiopetuspaikkaa steinerpäiväkoti Tontuntuvasta. Hakemus tehdään Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatuksen verkkosivuilla eDaisy-asioinnin kautta eDaisy(daisynet.fi). Jos lapsenne tarvitsee myös varhaiskasvatusta esiopetuksen lisäksi tulee teidän hakea tuota varhaiskasvatusta myös tarpeen mukaisella tuntivälyksellä.

Haku varhaiskasvatukseen:

Jos haluat lapsellesi steinerpedagogista varhaiskasvatusta, jossa toteutuu lapsilähtöisyys, kodinomaisuus, sekä  kestävänkehityksen periaatteet luomukasvisruokaa unohtamatta, kysy lisää päiväkodin johtajalta ja hae paikkaa lapsellesi meiltä. Varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea Tontuntuvan omalla hakukaavakkeella. Ota yhteyttä päiväkodin johtajaan joko sähköpostilla tai soittamalla, niin kerromme lisää hakuprosessista. Kiitos!

Kun lapsenne saa meiltä varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan, laadimme yhdessä palvelusopimuksen, jonka jälkeen te voitte hakea palveluseteliä kaupungilta perheelleenne. Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden.  Mikäli meillä on vapaita hoitopaikkoja, pyrimme ottamaan lapsen varhaiskasvatukseen. Ota yhteyttä!

Päiväkodin johtaja, Minna Mansikka, antaa mielellään lisätietoja: 040-1457474    

sähköposti: steiner.paivakoti(a)tontuntupa.inet.fi