Ajankohtaista

Yleinen hakuaika esiopetukseen on ajalla 14.1 – 10.2.2019!

Jos lapsesi on menossa Steinerkouluun ja haluat lapsesi steinerpedagogiseen esiopetukseen, hae nyt esiopetuspaikkaa yleisessä haussa Lappeenrannan kaupungin hakukaavakkeella Tontuntupaan. Pelkkä esiopetus on perheille ilmaista, sen lisäksi oleva varhaiskasvatus on maksullista kaikissa päiväkodeissa.

Yleinen hakuaika varhaiskasvatukseen on 25.2 – 24.3.2019!

Yksityiset päiväkodit muuttuivat 1.8.2018 palvelusetelipäiväkodeiksi, joten haku varhaiskasvatukseen ei tapahdu enää kaupungin varhaiskasvatuksen sivuilta( ainoastaan esiopetushaku on vielä tätä kautta). Tontuntuvan kotisivuilla on linkki, jossa on oma hakemuksemme, mutta tästä voit myös linkin kautta täyttää suoraan hakemuksen ja lähettää sen meille, kiitos!  Päivähoitohakemus

Hakemuksenne saavuttua, otamme teihin yhteyttä, kun hakuaika on ohi.  Jos lapsenne saa meiltä varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan, täytämme yhdessä palvelusopimuksen, jonka jälkeen te voitte hakea palveluseteliä kaupungilta perheellenne. Yleisen hakuajan jälkeen on toki vielä mahdollista hakea lapselle varhaiskasvatuspaikkaa ympäri vuoden.

Päiväkodin johtaja, Minna Mansikka, antaa mielellään lisätietoja joko puhelimitse 05-4516833 tai sähköpostilla steiner.paivakoti(a)tontuntupa.inet.fi.