Tuotteet

Steinerpäiväkoti Tontuntuvalla on myynnissä mm. päiväkodin oma kasviskeittokirja Soppaa ja Satua, tunnekorttipaketti, sekä julisteita ja postikortteja 4 eri vuodenajan mukaan. Lisäksi päiväkodin aukioloaikoina voit ostaa luomupuodistamme erilaisia kuivaelintarvikkeita mm. teetä, riisiä, pastaa, kuivattuja herkkuja ja mausteita. Näitä tuotteita ostamalla voit kannattaa päiväkodin toimintaa.

 

Tontuntuvan Soppaa ja Satua kasviskeittokirja sisältää 21 makoisaa reseptiä päiväkodin omasta keittiöstä. Kirja sisältää myös kauniita värikuvia neljän eri vuodenajan mukaan, sekä runoja ja satuja.

Kirja 20€/kpl (postitettuna 24€/kpl)

 

 

Tontuntuvan Soppaa ja Satua kasviskeittokirjan värikkäät vuodenaikakuvitukset on myös saatavilla A4-kokoisina julisteina sekä postikortteina.

Julisteet: 3€/kpl ja 10€ /4 kpl
Postikortit: 1,50 €/kpl ja 5€ /4 kpl

 

Tunnekorttipaketti sisältää 16 kauniisti kuvitettua korttia sekä kankaisen suojapussin. Kortit ovat helppokäyttöiset ja jokaisesta kortista voi löytää monta eri tunnetta. Kortit sopivat niin lapsille kuin aikuisille. Kortteja voi hyödyntää esim. yhdessä tai yksin, satuhetkessä, jne..

25 €/pakkaus (postitettuna 29€/kpl)